onsdag 12 november 2008

Shopp 2

Var och shoppade igår, ljuvligt. Jag hatar att prova/köpa byxor. Blir stressad av att prova, men nu genomled jag pärsen, pga att jag inte har några byxor att ha på jobbet. Har ett par fula jeans, som är för breda nertill. Har de ändå och stoppar in dem i stövlarna. Har ett par "finbyxor", svarta som inte är fina längre utan noppiga. Hatar att jag gång på gång sätter mig i problemet. Oavsett hur tjock man är måste man ju ha byxor. Och jag är inte gigantisk. Så varför köper jag inte bara byxor så att jag har. 3 st kommer man långt på, och hur svårt kan det va? Köper hellre tröjor av någon anledning. Men igår hittade jag ett par fina jeans på Hennes för 398 kr. Jag såg ganska normal ut i dem , tom. Och jag blev så glad!!!! De 398 kr gjorde en hel del för välbefinnandet, så varför har jag väntat?? Och gjort byxproblemet till ett mega problem??
Jag förstår det inte men har bestämt att köpa ett par byxor nästa lön igen och ALDRIG hamna i dilemmat att jag inte har några brallor att ta på. Går pga detta mycket i kjol, som av någon anledning är lättare att köpa. Nog om rump och byxproblematik...
Köpte även en fin brun stickad schal på Bik bok för 129 kr. En svart polo,149 på Hennes och en ansiktsrengöring. 1000 KR GICK ALLT PÅ. För detta välbefinnande drar jag ner på annat, lite billigare mat kanske eller så.
Nöjd som tusan är jag iaf. Och jag vill aldrig känna mig sunkig igen!!!!

4 kommentarer:

Life sa...

Åh, låter superhärligt! Skönt att shoppa när det känns som att man gör bra köp!

Ekonomisk fighter sa...

life: Visst är det, och det behövs inte så mycket...

Per Penning sa...

Det är essensen av att konsumera! Att verkligen känna att inköpet gav massor tillbaka. :)

Ekonomisk fighter sa...

perpenning: Visst är det så, känslan är ljuvlig...