fredag 10 oktober 2008

Lyxfällan och fortsatt sjunkande kurser

Kurserna på börsen sjunker fortfarande, vi är nog inte framme på slutdestinationen än, tyvärr. För att behålla förståndet så kan man ju helt enkelt låta bli att följa listorna.... Det tror jag är bra, koppla bort lite. Frågan är hur man gör vid nästa löning-sätta in och spara på kontot eller passa på att köpa nu när det är bottenlåga kurser. Dags att börja fundera. Är ju sjukskriven så jag får mindre pengar nästa lön , behöver inte fundera ihjäl mig då förstås.
Såg första gången på Lyxfällan igår med nya programledarna. Det är inte rättvist att jämföra med Charlie och Mattias, men själva slutklämmen blev inte lika bra. Inte lika bra förändring för den stackars ensamma och allt för snälla 26 åriga pappan...Om han jobbar extra VARJE kväll efter jobbet och varannan helg så skulle han vara skuldfri om 5-6 år, som är alldeles snart, kvittrade den kvinnliga programledaren(Elisabeth?) 5-6 år är inte snart om man själv är 26, bor i en hyresrätt och har två små barn. Och VEM orkar arbeta dubbelt varenda dag. Det är ju för
f-n inte rimligt. Nej inte bara sättet skiljer dem åt utan även kompetensen och förmåga att hitta problemlösningar. Kommer inte att kolla mer på programmet. Om jag inte ligger sjuk och det inte finns något annat. Mötet med Skipper och Fd Schulman var ju toppen, fd Schulman är så härligt befriande. Önskar det fanns fler som hon. Skipper stod blek i sammanhanget. Däremot kunde de hoppat över den pinsamma kickboxmatchen i slutet, FD Schulman fick ju stryk så det visslade om det och korades som vinnare?? Vem försöker de lura, vi tvtittare har väl ändå en njure??? Och varför inled des programmet med att det var Alex, maken Schulman som anmält henne till programmet, han var så trött på hennes levnadsstil. Sen efter det första inslaget är han putz veck!!!! Var inte ens på matchen. Hur pinsam tv var inte det?? Nu hade de väl vid denna tidpunkten iofs separerat men ändå? Man måste väl knyta ihop säcken??
Det märks att jag varit hemma tre veckor nu, så här engagerad i tv har jag aldrig varit förut, ha ha.......

2 kommentarer:

Grön sa...

Nej, jag känner mig fullt uppdaterad genom dig....:) Hur går det med skrivprosjektet? Hoppas inte att finanskrisen har fått dig att tappa skrivlusten helt!

Ekonomisk fighter sa...

grön: Skrivandet går bra, måste just nu göra alite researh kring en viss persom som levde för länge sen...