onsdag 10 september 2008

Bankdosa

Igår gick min dosa till internetbanken sönder. Typiskt....kändes det som, när man bara måste logga in och ändra en order. Det är inte sant. Den har fungerat i säkert 5 år så det är inte konstigt om ett batteri behöver bytas. Men jag kände mig väldigt handikappad utan.
Så idag ska jag promenera ner stan på lunchen och ordna en ny.
Annat som ska göras är : arbeta 8 timmar och storhandla.
Drömmer om ledig tid men har ännu inte bestämt mig för om jag ska minska arbetstiden.

2 kommentarer:

Grön sa...

Väntar med spänning vad du bestämmer dig för. Kanske det är andra förändringar i livet som skall till? Rutiner som må ändras, andra pririteringar. Eller rätt och slätt mera tid? Har ett litet intestädaihelgen prosjekt. Man vill ju helst göra andra saker i helgen, men det krävs lite diciplin, det är lätt att skjuta upp det. Det kan verka enkelt men....

Ekonomisk fighter sa...

grön: Helt rätt. Ibland måste man styra upp sig själv.
Ja, det är andra saker som klarna först....
Ska till doktorn på tisdag.
Och det beror lite grann på vad hon säger. Har gått hos henne tidigare. Mår skit. Och har kört slut på mig själv. Har bara kört på utan att stanna upp. Och även om jag stannat upp ibland har det inte varit en långsiktig lösning. Vill ta hand lite om mig själv för att hålla i längden. Känner att jag inte kan prestera 100 %. Och det är ingen angenäm känsla.Tack!! För att du bryr dig!