lördag 27 september 2008

Fotboll

Idag har jag spelat fotboll. Sonens fotbollslag mot föräldrarna. Har aldrig spelat ellerr tränat några bollsporter och är heller ingen talang:) Men sonen har bett mig flera ggr om att jag skulle vara med på föräldrarmatchen. Och det gick bra, vi fick storstryk mot småkillarna även då det var många duktiga pappor som spelade på topp. Det är lite roligt att betrakta det här med män och spel.
Själv vill jag för barnens skull att de ska vinna, tycker synd om dem när de förlorar bollen. Men papporna, alla mellan 35-50 de slet verkligen ut sig, spelade för fullt och hade stundom bollen helt för sig själv inom laget i flera minuter....
Men småkillarna vann på bättre kondition och att vi hade svagt försvar, där ingick jag som back...Men det var väldigt roligt att göra något tillsammans. Mitt ex var med och spelade. Och för första gången i sådana sammanhang slapp jag höra hur dålig jag är, se hans minspel och höra hans skratt när jag gör något. Skönt!!! Äntligen kanske vi har kommit ur våra roller och äntligen kanske jag bara kan få vara sonens mamma i sådana sammanhang och inte någons fru/exfru!!!!!
Det hela avslutades med prisutdelning och grillade hamburgare som den duktiga föräldrar gruppen stod för. Tack snälla alla för engagemanget!

Inga kommentarer: