söndag 14 september 2008

rolig/orolig vecka

Imorgon är en ny vecka..
Jag tycker alltid det är roligt med en ny vecka ur börsvinkel. Ser optimistiskt fram emot att det ska hända nya och oväntade saker. Att kurserna ska stiga. Så även nu. Jag ska sänka Net Insight till 4.75-samma pris som jag köpte de fär för 6 månader sen. Jag förlorar 2x 69 i courtage och får ingen som helst avkastning. Som mest tror jag de var uppe i 6.60 med mig som ägare.
Men nu har jag tröttnat. Tar "smällen" pengarna jobbar bättre med något annat.
Är även orolig för veckan som kommer. Ska till doktorn på tisdag. Mår inget vidare och hoppas att jag ska få hjälp,bli hörd och sedd. Är livrädd för bli bortkollrad och nonchalerad. Tänk om de inte tror på mig. Säger att jag skafsar. Att livet är som mitt liv för de flesta. Vet inte. Men jag har inget belägg för min oro. Har stor respekt för den kvinnliga läkare jag ska gå till.
Vet inte varför jag känner så här. Har aldrig varit sjuk eller sjukskriven mer än en period under graviditeten. Det räknas ju inte. Men man vill så gärna prestera,hinna med och sköta allt som alla andra gör och som jag alltid gjort. Just nu fungerar ingenting. Jag börjar grina för att äppelkakan blir bränd. Eller för att jag får en transport lucka i huvudet. Får ångest av alllt och inget. Inser att detta inte är bra och ska nu söka för det.
Vill hitta tillbaka till balans och harmoni....

2 kommentarer:

Per Penning sa...

Låter ju inte så bra. Hoppas att det reder sig.

Ekonomisk fighter sa...

perpenning: Tack för omtanken. Det kommer att bli bättre, det måste det på ett eller annat sätt.