måndag 15 september 2008

Lehman i konkurs

Det var inte sån oro vi ville ha...undrar hur detta kommer att påverka. Börsen ner nu iaf, Ericsson -3.22%.
Hoppas det inte blir en långvarig svacka. Har svårt att förstå att sådant här kan hända, bara så-eller har jag inte hängt med kanske? Konkurs... en sådan mäktig bank....stora saker och många som blir påverkade.

Måndag igen. Har haft svårt att koncentrera mig. Det känns som om jag har ett tungt,blött och varmt badlakan i en hög på huvudet. Kan inte längre tänka som jag vill. Har inte samma kapacitet. Längtar till mitt läkarbesök imorgon.
Det måste lösa sig. Jag vet att det gör det det kan bara ta lite tid.
Idag ska jag iallafall laga middag. Utan att bränna vid tänkte jag. Jag ska göra något som jag inte gjort eller ätit på en evighet: Mandelgratinerad fisk. Med kokt potatis och skirat smör(till de andra, jag äter utan). Men först ska vi på hockeyträning, ska ta med min bok och smyga undan lite i bilen tänkte jag. Stjäla lite egentid. Boken " Sambo i Sumpan", eller Hon och Han som den oxå heter, blir lite bättre för varje gång jag läser. Kul att se hur olika vi uppfattar saker och situationer. Ska försöka övertala sambon att läsa den. Oddsen att jag lyckas är inte bra...

2 kommentarer:

Grön sa...

Hoppas att du hade en konstruktiv konversation med läkaren i dag. Om inte, skall jag ge dig några tips. Jag skall deremot inte tipsa dig om aktier, där är det du som är chefen. Just nu är det lite kaos inom banksektorn. Ekonomi och politik går ju hand i hand, men det är inte alltid lika lätt att se orsak-verkan i den ekonomiska världen för en gröngöling som meg.

Ekonomisk fighter sa...

grön: Jatack det gick bra, om man nu kan skriva så. Men jag är nöjd med bemötandet och ska nu ta det lite lugnt....