måndag 3 mars 2008

Ris åt Apoteket

Veckans ris går till Apoteket...
För några år sedan när jag var inne på Apoteket hade de hängt upp gröna runda skyltar där det stod "Poäng på allt du handlar". De hade börjat med något slags poängsystem för sina kunder som i sin tur skulle ge någon form av återbäring.
Jag blev väldigt glad med tanke på att jag köper/köpte nicotintuggumi för flera hundra varje månad så när jag kom fram till kassan så sa jag att jag gärna ville samla poäng.
Men det gick inte, inte på nikotin produkter.... Nähä!!!! Och varför inte det?? Nej tydligen gällde poängsamlandet det mesta men INTE nikotin produkter... Sade den arma expediten med en bister blick som om "det skulle var och en förstå".
Vilket jag tyckte var uselt då de gör en enorm förtjänst på dessa produkter och de får oss stackars nikotinberoende beroende av ett nytt ersättnings medel.... Så jag blev irriterad då, men så igår var jag inne igen och köpte ett paket nicotugg och då frågar den vänliga expediten om jag har något kort. -Nej, sa jag för det gäller inte på denna varan. Hon -Jo det gör det nu, det är nytt.
Och jag blev väldigt glad och fyllde i blanketter för kortet och lämnade in. Hann inte mer än ut genom dörren förrän det slog mig, VARFÖR börjar det att ingå, just nu?? JO för att nu har nikotinersättningsprodukter släppts fria, Apoteket har inte monopol på dem längre så NU passar det med lite kundförståelse och kundvänlighet, de vill behålla alla oss som de mjölkar enkla pengar av varje månad. FY TUSAN..Sista gången någonsin som jag köper mina tuggumin på Apoteket, för all del, sista gången jag köper något övht som går att inhandla på annat ställe på något Apotek.

1 kommentar:

Anonym sa...

Numera får man poäng även för nikotinprodukter.